Meniu
Cosul dvs.

Politica de Confidentialitate

Introducere

S.C ALC ONLINE MOBILE S.R.L in calitate de autor/ proprietar / administrator al site-ului www.alcmobile.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatori, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ALC ONLINE MOBILE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Accesarea sau vizitarea website-ului www.alcmobile.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si Politicii de Confidentialitate implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume si prenume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar. In cazul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul alcmobile.ro este necesara furnizarea unei adrese de mail valide.

UTILIZAREA SI DEZVALUIREA DATELOR PERSONALE SI SPECIFICAREA SCOPULUI

Scopul colectarii datelor este:

  • informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe alcmobile.ro
  • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

 Astfel, alcmobile.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Accesoriitelefon NU promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul alcmobile.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la ALC ONLINE MOBILE .

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Alcmobile.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Produsele pot contine fotografii care au caracter informativ, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.