Netflix vine, în luna ianuarie 2024, cu numeroase filme și seriale numai bune de văzut de sub pătură, cu o cană de ceai fierbinte sau un bol de popcorn, alături de cei dragi. Un film bun poate fi oricând un prilej de relaxare, așadar, iată ce filme și seriale noi poți urmări în ianuarie 2024, pe Netflix:

Filme Netflix ianuarie 2024. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări, pe Netflix, începând din luna ianuarie 2024. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale. 

Filme Netflix ianuarie 2024 – titlurile lunii

Lunile răcoroase sunt parcă ideale pentru a sta în casă, la căldură, și pentru a te bucura de o serie de filme și seriale memorabile. Pentru luna ianuarie 2024, Netflix a pregătit mai multe filme și seriale noi: Griselda, o miniserie venită de la creatorii Narcos, inspirată din viața priceputei și ambițioasei Griselda Blanco, cea care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie, cu Sofía Vergara în rolul principal; Society of the Snow, filmul selectat să reprezinte Spania la Premiile Oscar în 2024, o relatare fascinantă despre o tragedie din Anzi, regizată de J. A. Bayona; și Lift, unde o echipă internațională de hoți vrea să fure 500 de milioane de dolari în aur dintr-un avion în zbor.

Pe lângă acestea, mai putem vedea și: The Brothers Sun, un serial plin de comedie și acțiune, cu Michelle Yeoh în rolul principal; Good Grief, o călătorie de regăsire după moartea neașteptată a soțului, cu Daniel Levy și Luke Evans; și Break Point: Sezonul 2, un nou sezon care documentează viața din teren și din afara lui a unor jucători de tenis de top.

  1. Filme Netflix ianuarie 2024 – Griselda trailer Netflix
  2. Lift
  3. Society of the Snow
  4. Fool me once


În 1972, zborul 571 al Forțelor Aeriene din Uruguay, închiriat pentru a transporta o echipă de rugby în Chile, se prăbușește pe un ghețar din inima Anzilor. Doar 29 dintre cei 45 de pasageri au supraviețuit accidentului catastrofal. Regăsindu-se într-unul dintre cele mai dure medii din lume, ei se văd nevoiți să recurgă la măsuri extreme pentru a supraviețui. Din 4 ianuarie, pe Netflix.