Menu
Your Cart

6.1 (2018)

Noul bloc

Nokia 6.1

Model: D3SVRFBBM
Folie de protectie ecran din sticla securizata Nokia 6 (2018)  va protejeaza  foarte eficient ecranul telefonului. Sticla securizata din care este fabricata are transparenta de 99.99% si o rezistenta la socuri crescuta de 9H.Cu o grosime de doar 0.2mm, aceasta folie de protectie din sticla nu va..
18,55Lei
Model: D597CSBBM
Foliile reprezinta o metoda ieftina si inteligenta de a pastra aspectul si valoarea telefonului dumneavoastra, chiar si dupa o utilizare de lunga durata. Folia din sticla Full Cover BlueStar 3D se preteaza dispozitivelor cu marginea curbata a ecranului, acoperindu-l si protejandu-l complet pe i..
28,00Lei
Model: D641KVBBM
Folia de protectie din sticla securizata Full Cover - Full Glue acopera in intregime displayul protejandu-l atat de zgarieturi, cat si de lovituri datorita sticlei securizate cu grad de rezistenta 9H.Fata de foliile Full Cover obisnuite, aceasta are adeziv pe toata suprafata impiedicand formarea..
18,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.

Viziteaza site-ul Alcmobile.ro pe ShopMania www.cel.ro Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert