Menu
Your Cart

Galaxy J3 (2016)

Noul bloc

Galaxy J3 (2016)

Model: DGHCL9BBM
Folie din sticla securizata Samsung Galaxy J3 2016 va protejeaza  foarte eficient ecranul telefonului. Sticla securizata din care este fabricata are transparenta de 99.99% si o rezistenta la socuri crescuta de 9H.Cu o grosime de doar 0.2mm, aceasta folie de protectie nu va influienta deloc culor..
14,00Lei
Model: fgj3016
Folie din sticla Full Glue pentru Samsung galaxy J3 2016 - NegruSpecial conceputa pentru acest model de telefon, folia full size acopera intreaga suprafata a ecranului, pana in margini.Este ultra subtire, se curata usor si nu influenteaza deloc sensibilitatea ecranului original.Folia din..
25,00Lei
Model: D7Z3XHBBM
Folie din sticla full size pentru Samsung galaxy J3 2016 - GoldSpecial conceputa pentru acest model de telefon, folia full size acopera intreaga suprafata a ecranului, pana in margini.Este ultra subtire, se curata usor si nu influenteaza deloc sensibilitatea ecranului original.Folia din ..
25,00Lei
Model: DDZ3XHBBM
Folie din sticla full size pentru Samsung galaxy J3 2016 - NegruSpecial conceputa pentru acest model de telefon, folia full size acopera intreaga suprafata a ecranului, pana in margini.Este ultra subtire, se curata usor si nu influenteaza deloc sensibilitatea ecranului original.Folia din..
25,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.

Viziteaza site-ul Alcmobile.ro pe ShopMania www.cel.ro Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert